Diskuze

TOPlist



LEO Express Premium Menu

LEO Express rozšířil služby v nejvyšší třídě o Premium Menu

PRAHA, 21. 7. 2014 - Soukromý železniční dopravce LEO Express představil cestujícím své nejvyšší třídy vítanou novinku. V ceně jízdenky mají nově zahrnuto tříchodové snídaňové nebo odpolední hlavní menu. LEO Express tak obohatil unikátní koncept luxusního cestování v Premium třídě, který jako jediný železniční dopravce v Česku zákazníkům nabízí, o gastronomický zážitek.

„Neustále se snažíme posouvat hranice. Služby a komfort, který dnes business cestujícím na železnici nabízíme, jsou na úrovni vyšších tříd leteckých společností a nedají se srovnat s ničím, co bylo a je standardem na české železnici,“ vysvětluje Petra Lipovská, marketingová ředitelka LEO Express.

Nově si tak cestující třídy Premium mohou po cestě pochutnat například na typicky českém menu s vepřo knedlo zelo a štrůdlem s vanilkovou omáčkou či na plněných kuřecích prsou s restovanými fazolkami, bazalkou a polentou. Nechybí ani luxusní dezerty jako například čokoládový dortík s jahodovým krémem. Tříchodová menu jsou přitom servírována s ohledem na denní dobu, dělí se na snídaňová a odpolední hlavní a cestující mohou aktuální nabídku na svém spoji sledovat na webových stránkách společnosti.

Pro LEO Express sestavoval Premium Menu tým ze společnosti Alpha Flight v čele s šéfkuchařem Václavem Bodnarem. Ten má dvacetiletou zkušenost s konceptem zchlazených jídel a jejich následnou regenerací. Tento postup je garancí toho, že pokrm servírovaný na palubě si uchovává svou čerstvost a šťavnatost. Václav Bodnar je také uznávaným specialistou na korejskou a arabskou kuchyni, kterou připravuje pro letecké společnosti Emirates a Korean Air. „Jídla, která jsme připravili pro LEO Express, vznikala stejným technologickým postupem, přitom jsou však šita na míru specifickým chutím českého zákazníka,“ vysvětluje Václav Bodnar.

LEO Express nabízí zákazníkům cestování ve třech třídách, a to v Economy, Business nebo Premium. Třída Premium je na českých kolejích unikátní, zejména díky vysokému komfortu a službám, které cestujícím poskytuje. Pouhých šest míst v tiché oddělené zóně nabízí cestujícím robustní kožené sedačky, které lze polohovat až do spací polohy. Samozřejmostí je měkký podhlavník, deka, čtecí lampička, tisk, Wi-Fi a občerstvení v ceně. Servis ve třídě Premium vždy zajišťují ti nejzkušenější stevardi na palubě. „S nejmodernějšími vlaky na českých kolejích a profesionálně vyškoleným personálem máme k rozvoji prémiových služeb ty nejlepší předpoklady. V tom nám pomáhají zejména zkušení odborníci, jakými jsou i šéfkuchaři ze společnosti Aplha Flight,“ dodala Lipovská.

Zdroj: Tisková zpráva LEO Express

Foto: LEO Express

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum