Diskuze

TOPlist



LEO Express výletní balíčky

LEO Express zahájil prodej výletních balíčků

PRAHA, 5. 8. 2014 - Soukromý železniční dopravce LEO Express spustil novou službu s:)mile Výlet. Cestující si nyní mohou k jízdence zakoupit současně zvýhodněnou vstupenku na některou z turistických atrakcí a to online v rezervačním systému. LEO Express je tak vůbec prvním železničním dopravcem, který umožňuje kromě online nákupu jízdenek také nákup vstupenek.

Největší výhody, které s:)mile Výlet přináší, jsou přitom určené rodinám s dětmi. „Podporujeme rodinné cestování vlakem za výlety. V dnešní době je pro mnoho rodičů výlet do ZOO na druhou stranu republiky autem, ale i vlakem drahým luxusem. S rodinnou jízdenkou na LEO Express za 499 korun, která platí pro až pětičlennou rodinu na libovolnou trasu a vstupenkami se slevou až 50% jej činíme mnohem dostupnějším,“ vysvětluje Petra Lipovská, marketingová ředitelka LEO Express.

Rodinný s:)mile Výlet z Prahy do ostravské ZOO tak vyjde pěti člennou rodinu oproti cestě autem na třetinu. Dopravce přitom nabízí vstupenky se slevou až 50% do výletních míst v Praze, Olomouci, Ostravě i Zlíně. Vstupenky si cestující vyzvedávají na pokladnách dopravce v cílových stanicích. „Děti zabavíme už po cestě. V klimatizovaném vlaku na ně čekají pastelky, dětské časopisy, ale i pohádky či hry v našem palubním intranetu,“ dodává Lipovská. LEO Express na výletní balíčky dokonce získal záštitu od Moravskoslezského kraje.

Nová služba s:)mile Výlet navíc podporuje dobrou věc. Z každého prodaného výletního balíčku věnuje LEO Express deset korun Nadačnímu fondu J&T na edukačně-náborovou kampaň Hledáme rodiče. Právě pěstounské rodiny měly možnost si pilotní výlety během července bezplatně vyzkoušet. LEO Express tak vyslal například rodiny z Ostravy na výlet do Prahy, do nově otevřeného muzea voskových figurín Grévin, na Neviditelnou výstavu či do olomoucké ZOO.

„Některé situace zažijete jen v rodině a výlety s rodiči nebo prarodiči k nim rozhodně patří. Proto jsme rádi, že se LEO Express stal partnerem naší kampaně Hledáme rodiče, která pomáhá nacházet náhradní rodiče dětem, jež z vážných důvodů nemohou vyrůstat ve své biologické rodině. Díky LEO Expressu se nám podaří seznámit s tématem pěstounské péče ročně téměř milion cestujících a možná mezi nimi budou i takoví, které myšlenka stát se pěstounem osloví. Výtěžek z rodinné vstupenky navíc pomůže realizovat programy Nadačního fondu J&T zaměřené na pomoc ohroženým dětem.“ dodává Marie Oktábcová, ředitelka Nadačního fondu J&T.

Zkušenost se s:)mile Výletem do ZOO Olomouc popsala pro LEO Express pěstounka paní Beáta Folwarczná z Karviné: „Výlet do Olomouce, kde jsme navštívili s dětmi zoologickou zahradu, byl moc fajn. Cestování LEO Expressem je pohodlné a ochota stevardů – zvlášť toho našeho - obrovská. To si uvědomíte zvláště tehdy, když máte srovnání s běžným osobním vlakem, kterým jsme cestovali na zpáteční cestě z Ostravy domů. Zatímco ve staré soupravě jsme museli složitě soukat kočárek do vlaku po úzkých schůdkách a pak stát s kočárkem v uličce, v LEO Expressu jsou místa pro kočárky a před sedačkami dost místa pro nohy unavené z celodenního chození. Věřím, že LEO Expressem bychom v pohodě zvládli i delší cestu, takže jsem hned musela dětem slíbit výlet do Prahy. Sečteno a podtrženo, děti i já jsme si celý den moc užili a rodinný výlet vlakem můžu jedině doporučit.“

Zdroj: Tisková zpráva LEO Express

Foto: LEO Express

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum